НОВИНИ

Всі новини

Comarch EDI - дізнайся більше про можливості електронного документообігу

«Comarch EDI - дізнайся більше про можливості електронного документообігу» під таким заголовком 18 травня, у Львові пройшов семінар присвячений можливостям платформи Comarch EDI. Організатором події була компанія Comarch.

Семінар Comarch EDI надав чудову можливість учасникам дізнатися більше про сучасні способи обміну документами, про переваги, які дає компанії впровадження електронного документообігу. Під час зустрічі експерти Comarch предствили приклади практичного впровадження електронного документообігу в різних компаніях. Дискусiя не оминула тему переходу українського ринку послуг EDI на повністю безпаперовий документообіг. Учасники конференції мали змогу не тільки отримати інформацію від фахівців в області EDI, але також поділиться власним досвідом роботи з колегами по ринку.

Компанія Comarch і надалі організовуватиме такі зустрічі у різних куточках України, аби ближче спілкуватись зі своїми клієнтами та ділитись найбільш актуальною інформацією щодо електронного обміну даними i можливостей, якi вiн надає.

З матеріалами семінару-практикуму можна ознайомитись за цими посиланнями:

  1. Comarch – Ваш надійний ІТ-партнер;
  2. Comarch EDI - рішення електронного документообігу. ЮЗД;
  3. Можливості та способи підключення до ЮЗД (інтеграційне з'єднання);
  4. Workshop - практичне використання веб-інтерфейсу Comarch EDI e-Invoicing;
  5. Можливості розвитку проекту EDI.