НОВИНИ

Всі новини

Comarch на конференції "Холодна логістика в Україні"

10 грудня 2012 в столичному готелі "Русь" відбулася III Міжнародна конференція "Холодна логістика в Україні" – головна щорічна подія українського ринку логістики охолоджених і заморожених продуктів харчування.

У роботі форуму, організованого Асоціацією "Холодна Логістика України" (UCCA), взяли участь майже 200 експертів галузі – це виробники і дистриб'ютори охолоджених та заморожених продуктів, постачальники холодильного обладнання, логістичні оператори, власники складів температурного зберігання, транспортні компанії і роздрібні торгівельні мереж України.

Компанія Comarch, як провідний провайдер інформаційних послуг для бізнесу, теж не оминула увагою цей захід і представила на ньому свій стенд,  на якому бізнес-консультанти нашої компанії – Діана Зімарева і Александра Любіченко – розповідали всім охочим про переваги використання електронного документообігу в логістичному ланцюжку постачань, а також ділилися досвідом впроваждення рішень на базі платформи Comarch EDI у чільних європейських компаніях. Як відомо, електронний документообіг широко використовується в логістичних перевезеннях в країнах Європи та Росії, Україна ж поки що тільки ознайомлюється з цими можливостями.