НОВИНИ

Всі новини

Comarch на Supply Chain and Logistics Forum

19 березня в київському готелі «Опера» відбудеться головна подія України у сфері логістики і управління ланцюгами постачань – Supply Chain and Logistics Forum. Компанія Comarch не лише візьме безпосередню участь в цій конференції, а й виступить технологічним партнером заходу.

Зустріч, яка відбудеться вже вдев'яте, присвячена пошуку нових можливостей в організації і оптимізації ланцюгів постачань і логістики. Учасники форуму – це представники провідних міжнародних і українських компаній, серед яких Coca Cola, Samsung, Shell Retail Ukraine, Корпорация Биосфера, Чумак, ISCS, Fozzy Group та багато інших.

Програма Supply Chain & Logistics Forum 2013 побудована з врахуванням останніх тенденцій і прогнозів в логістичні галузі і містить актуальні теми щодо підготовки роботи ланцюгів постачань в кризовий період.

Спікером Comarch на цьому форумі буде Ольга Віславних, керівник відділу консалтингу систем EDI на російському і українському ринках. У презентації під назвою «Можливість оптимізації логістичних процесів в компанії за допомогою технології EDI. Практичні Case Study», окрім загальної інформації про платформу COMARCH EDI, будуть представлені приклади найбільш розповсюджених схем впровадження EDI в логістиці і Supply Chain. А компанія Nestle поділиться досвідом співпраці з Comarch, а саме розповість про спільний логістичний проект.

Також на конференції буде присутній стенд нашої компанії, де всі охочі зможуть поспілкуватися з нашими фахівцями, а також детальніше дізнатися про рішення Comarch для логістики та інших сфер бізнесу.

Всі подробиці щодо заходу на веб-сторінці організатора.

До зустрічі на Supply Chain and Logistics Forum!