НОВИНИ

Всі новини

Comarch - партнер конференції FoodMaster Private Label

30 квітня 2015, в Києві, в рамках щорічної Всеукраїнської Національної закупівельної кампанії продуктового роздрібу відбудеться 6-а Всеукраїнська практична конференція «FoodMaster & Private Label-2015. Рітейлер та постачальник: час прогресивних спільних рішень для зміцнення позицій на ринку», яку відвідають більше 250 представників FMCG ринку, топ-менеджерів, представників ключових роздрібних мереж України, Європи та ближнього зарубіжжя. Компанія Comarch є Офіційним Партнером конференції.

«FoodMaster & PrivateLabel-2015» пройде вже в 6-ий раз і збере в одному місці головних партнерів рітейлу: власників, генеральних та комерційних директорів, директорів з розвитку, закупівлі, СТМ, маркетингу, продажу, персоналу, бренд-менеджерів, керівників, відповідальних за головні аспекти успішної роботи роздрібної мережі і роботу з постачальниками. Організатором зустрічі є компанія TradeMasterGroup.

На конференції виступлять кращі експерти FMCG ринку, керівники напрямку Private Label роздрібних мереж з України та країн ближнього і далекого зарубіжжя, які поділяться своїм досвідом роботи і представлять дослідження в галузі FMCG ринку. Представники Comarch поділяться своїм досвідом впровадження рішень EDI і розкажуть про тенденції в області EDI на європейських ринках.