НОВИНИ

Всі новини

Конференція для постачальників торгівельної мережі «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» відбулася

11 грудня у готелі «Братислава» відбулась конференція, організована торгівельною мережею «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» спільно з компанією COMARCH на тему: Впровадження та організація системи електронного обміну юридично значущими документами з торгівельною мережею «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Головною метою конференції було продемонструвати переваги роботи з електронними документами через EDI-провайдера, а також переваги відмови від паперового документообігу, первинних бухгалтерських документів та податкових накладних в паперовому вигляді, на користь електронних документів з електронним цифровим підписом, надання інформації про електронний обмін юридично значущими документами з торгівельною мережею «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Конференція зібрала більше 100 учасників, серед яких найбільші виробники та постачальники товарів України - Сандора, Карлсберг Україна, Лакталіс, Бель-шостка, Галичина, БІК Україна, Ергопак і багато інших. Зі сторони «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» були присутні представники фінансового відділу і відділу Supply Chain. Захід відкрла Олена Вдовиченко. Комарх представляли: Керівник відділу консалтингу по рішеннях EDI на російському і українському ринках – Ольга Віславних, представники відділу продажу, бізнес-консультант по рішеннях EDI на російському і українському ринках – Олександра Любіченко, координатор технічної служби підтримки Comarch EDI – Наталя Четвертакова.

Вже сьогодні Ви можете підключитись до юридично значущого документообігу з торгівельною мережею «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»!

Для отримання більш детальної інформації, а також для підключення до юридично значущого документообігу з торгівельною мережею «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» прохання звертатися в нашу службу технічної підтримки за тел: 0-800-300-142, e-mail:edi@comarch.com.ua