НОВИНИ

Всі новини

Марафон «Я та МІЙ кар’єрний ріст під час кризи»

Осінь – не привід сумувати. Осінь це чудова нагода, аби вдосконалити свої навики, відкрити нові горизонти можливостей, пізнати нових людей та просто зупинитись на деякий час та зробити recharge”. А допоможе вам у цьому марафон «Я та МІЙ кар’єрний ріст під час кризи».

Вперше в Україні, Comarch організовує масштабну подію, яка допоможе не тільки вашій компаній налагодити окремі, найбільш актуальні на сьогодні, процеси, але й вам особисто - стати більш успішним та затребуваним спеціалістом. Ви отримаєте серію корисних порад від провідних спеціалістів України та з-за кордону: тренери з особистісного розвитку, бізнес-психологи, фасилітатори, автори трансформаційних програм та ін. поділяться з вами інформацією, яка стане вам у нагоді, аби відчути себе більш впевнено у цей непростий час, та отримати  нові можливості у майбутньому. Також, вам будуть представлені інструменти, які вже імплементували лідери у своїх галузях, що допомагають у щоденних процесах компаній.

Якщо ви давно задумувалися над налагодженням бізнес процесів у вашій компанії, а також особистісним розвитком – наш марафон «Я та МІЙ кар’єрний ріст під час кризи»  саме для Вас!

Участь у марафоні – безкоштовна.

Усі деталі та реєстрація за посиланням: https://event.comarch.com/maraton