НОВИНИ

Всі новини

2012-ий – продуктивний рік для Comarch EDI

Шановні Партнери,

рік, що минає, попри невизначеність економічної ситуації, виявився дуже успішним для Comarch EDI. Ми зміцнили наші позиції на світовому ринку і розширили портфель послуг, які дозволять нашим клієнтам покращити бізнес-комунікацію і оптимізацію ділових процесів.

На особливу увагу заслуговує динамічне зростання кількості документів, які проходять через платформу Comarch EDI, – ми вже подолали позначку 180 млн (річний приріст більше 30%), а в четвертому кварталі цього року вперше в історії досягли показника 50 млн опрацьованих документів за один квартал.

Більш того, зроблені у попередні роки інвестиції в нову архітектуру системи виявилися стратегічним рішенням – тестування навантаження підтвердило можливість обробки декількох сотень документів за одну секунду, а також, за попередніми оцінками, декількох мільярдів документів на рік.

Також варто відзначити збільшення кількості користувачів наших систем – це вже більше 17 000 компаній із 30 країн світу. Активні підключення в поточних проектах забезпечать в 2013 році загальне зростання на декілька десятків відсотків. Все це результат зміцнення наших позицій на світовому ринку і загального пожвавлення інтересу до електронного документообігу в нових галузях економіки.

Завдяки запуску проекту з одним із найпотужніших міжнародних банків у Польщі, нова функціональність Comarch EDI дозволить нашим клієнтам оплачувати рахунки-фактури, скориставшись факторинговими пропозиціями банку. Тішить також інтерес клієнтів до електронних повідомлень про відвантаження (DESADV) з логістичною етикеткою і до проектів, які впроваджуються спільно з логістичними операторами. Ми очікуємо на продовження цієї тенденції в контексті майбутнього законодавства ЄС щодо Traceability. Не можемо оминути увагою й зростання зацікавлення електронними рахунками-фактурами з використанням різних форматів файлів і каналів дистрибуції.

Напередодні новорічних і різдвяних свят ми з надією дивимося у майбутнє і щиро бажаємо Вам здоров'я, добробуту та успіху у всіх починаннях.

З найкращими побажаннями,

колектив Comarch EDI