НОВИНИ

Всі новини

Бізнес-зустріч представників національних торгівельних мереж

5 грудня 2013 у Києві відбудеться бізнес-зустріч представників національних торгівельних мереж, присвячена електронному документообігу та перспективам його розвитку в Україні. 

Організатором заходу є компанія COMARCH - міжнародний постачальник IT послуг та оператор електронного документообігу.

В програмі бізнес-зустрічі заплановані виступи представників українських торгівельних мереж, що зачіпають тематику юридично значущого документообігу, тобто обміну електронними рахунками - фактурами та накладними. Також Вашій увазі буде представлена доповідь спеціаліста компанії Корус, який поділиться досвідом роботи з електорнним документообігом на Російському ринку і фахівців COMARCH, які ознайомлять Вас з планами розвитку і новими можливостями Платформи електронного документообігу Comarch EDI. Спеціальним гостем заходу буде представник організації ECR Україна ("Ефективний відгук на запити споживачів") .

Після практичної частини бізнес-зустрічі організаторами заходу передбачено фуршет та розважальна програма, під час якої учасники зможуть поспілкуватися в невимушеній атмосфері.

Підтвердження участі в бізнес-зустрічі просимо Вас висилати до Анни Вербель (anna.verbel@comarch.com). Участь у заході є безкоштовна, кількість місць обмежена.

Ми будемо раді зустрічі з Вами!