НОВИНИ

Всі новини

Cемінар-практикум «Comarch EDI – переваги, доступні кожному!» успішно відбувся!

31 жовтня у Києві відбувся семінар-практикум «Comarch EDI – переваги, доступні кожному!». В заході, який був організований компанією Comarch, взяли участь постачальники ТМ Fozzy Group, фахівці Comarch і представники торгівельної мережі.

Офіційна частина семінару розпочалася з виступу керівника відділу логістики торгівельної мережі Fozzy Сергія Кондратенка, під час якого він поділився досвідом впровадження широкомасштабного EDI-проекту і детально розповів, які бізнес-переваги отримують торгівельні мережі та їх постачальники від використання електронного документообігу.

Окрім доповідей спеціалістів Comarch на тему розвитку проектів EDI та оптимізації бізнесу шляхом впроваждення сучасних технологій електронного документообігу, було представлено ІТ-рішення для мобільного продажу та обміну інформацією між дистриб`юторами і виробниками – Comarch SFA. 

Це вже не перший семінар такого плану і, варто сказати, що вони постійно збирають багаточисельну аудиторію. Comarch й надалі планує регулярно організовувати такі заходи, для того аби ділитись своїми знаннями, досвідом та презентувати інновації у сфері EDI.