НОВИНИ

Всі новини

Cемінар-практикум «Comarch EDI – переваги, доступні кожному!»

31 жовтня 2012 року в конференц-залі офісного центру DDG у Києві за адресою вул. Дорогожицька, 1 відбудеться семінар-практикум «Comarch EDI – переваги, доступні кожному!». В заході, який організовує провайдер EDI компанія Comarch, візьмуть участь постачальники ТМ Fozzy Group, фахівці Comarch і представники торгівельної мережі.

Доповідачі конференції сконцентрують свою увагу на перевагах EDI-технології, розвитку українського ринку послуг EDI, способах підключення та впровадженні різноманітних типів електронних документів, а також продемонструють роботу одного із ІТ-рішень Comarch для електронного обміну даними.

Спеціалісти нашої компанії, окрім запланованих виступів у рамках програми заходу, радо поділяться з усіма охочими власними знаннями та досвідом у сфері електронного документообігу.

У звязку з обмеженою кількістю місць прохання реєструватись завчасно. Щоб взяти участь у семінарі, надішліть електронного листа представнику компанії Comarch Андрію Давиденку: Andriy.Davydenko@comarch.com. В листі вкажіть, будь ласка, назву фірми, ПІБ, посади і контактні дані учасників.

Участь у семінарі – БЕЗКОШТОВНА!