НОВИНИ

Всі новини

Comarch ECOD стає COMARCH EDI

Шановні клієнти і партнери,

Comarch ECOD стає COMARCH EDI. Оновлений бренд, на нашу думку, точніше асоціюється з використаною в цьому сервісі технологією. З початку попереднього десятиліття, зважаючи на вимоги і зауваження наших клієнтів, ми розробляли системи Comarch ECOD, які користувалися успіхом в різних галузях економіки на багатьох ринках світу: від Португалії через Польщу і Росію до країн Азії. Ми сподіваємося, що оновлені рішення вже під брендами Comarch EDI і Comarch SFA принесуть вашому бізнесу ще більше переваг і користі в діловому середовищі сучасного ринку.

Comarch EDI (раніше Comarch ECOD Operator)

Платформа для швидкого і безпечного обміну документами (даними) – підтримує величезну кількість документів в різноманітних форматах. В залежності від технічних можливостей і потреб клієнта ми пропонуємо Comarch EDI Web (Comarch ECOD Web) і Comarch EDI Connector (Comarch ECOD Connector). 

Comarch EDI E-Invoicing 

Система для комплексного обслуговування електронних рахунків-фактур згідно з обов'язковими правовими нормами. Ця веб-програма складається з модулів:                  

  • Comarch EDI E-Invoicing eBOK (Comarch ECOD eDOC24)
  • Comarch EDI E-Invoicing Archive (Comarch ECOD Archive)

Comarch EDI Tracking (Comarch ECOD Tracker)                                                      

Поточний контроль документообігу і невідкладна реакція у випадку несправностей. Доступ через інтернет і зручний інтерфейс гарантують швидке отримання інформації про статус документів.  

Comarch EDI Reporting (Comarch ECOD Data Share)

Система оперує достовірними даними щодо співпраці з партнером на основі інформації з EDI. Дані формуються у вигляді звітів, які можна переглядати на веб-порталі або ж отримати безпосередню на скриньку електронної пошти.

Comarch EDI Financing 

Швидке поповнення обігових коштів або продовження терміну оплати завдяки інтеграції з банками. Система забезпечує комплексне обслуговування електронних рахунків-фактур.

Аби дізнатись більше про наші послуги, натисніть тут>>