НОВИНИ

Всі новини

Comarch – генеральний ІТ-партнер конференції Distribution Master 2013

30 жовтня у МВЦ, відбудеться 2-га Всеукраїнська практична конференція «DistributionMaster-2013: Ефективні інструменти розвитку конкурентоспроможності дистриб'ютора і збільшення прибутковості бізнесу». Захід пройде в рамках 16-ї Міжнародної виставки продуктів харчування «WorldFood Ukraine – 2013». Компанія Comarch не лише візьме безпосередню участь в конференції, але і виступить генеральним IT-партнером події.

Distribution Master збере разом ключових гравців українського ринку дистрибуції: представників дистриб'юторів, товаровиробників і торгівельних мереж. Адресати конференції – це власники і топ-менеджери дистрибуційних компаній (генеральні, комерційні, маркетинг і операційні керівники дистриб'юторів), а також ключові рітейлери і виробники.

Під час конференції експерти-практики і професіонали в сфері  розвитку дистрибуції поділяться своїм досвідом, представивши практичні кейси щодо оптимізації роботи, можливостей і перспектив розвитку ринку. Компанія Comarch запрошує відвідати виступ Ольги Віславних, керівника відділу консалтингу рішеннь EDI на російському і українському ринках, COMARCH S.A. Тема виступу:

Можливість оптимізації співпраці виробника і дистриб'ютора за допомогою технології EDI. Практичні case studies.

Під час виступу Ви зможете детальніше дізнатися про технології EDI, а також способи оптимізації бізнес-процесів за допомогою електронного документообігу між Покупцем і Продавцем, Виробником і Дистриб'ютором, Замовником і Логістичним оператором.

Дізнатись більше про системи Comarch EDI Ви також зможете на конференційному стенді нашої компанії.