НОВИНИ

Всі новини

Comarch на конференції «Ефективна реакція замовника (ECR) - Україна 2012»

20 листопада в Києві відбулася ексклюзивна зустріч керівників, директорів і топ-менеджерів провідних компанцій-рітейлерів та постачальників FMCG сектору –  конференція «Ефективна реакція замовника (ECR) – Україна 2012».

Ця важлива галузева подія, яку організувала Американська Торгівельна Палата в Україні, спрямована на обмін практичним досвідом між рітейлерами та компаніями, що надають постачальникам логістичні та ІТ послуги. В рамках конференції було проведено спеціалізовані сесії щодо міжнародної практики в сфері категорійного менеджменту, аналізу попиту, оптимізації ланцюжка поставок, електронного документообігу тощо.

Компанію Comarch на форумі представляла бізнес-консультант з рішень Comarch EDI Діана Зімарєва. Вона виступила у панельній дискусії «Законодавство та ІТ» з доповіддю «Comarch EDI – переваги, доступні кожному», в якій розповіла про широкі можливості розвитку EDI-проектів та оптимізації бізнесу шляхом впровадження сучасних технологій електронного документообігу.

Під час першого пленарного засідання учасники зосередили свою увагу на взаємодії  постачальника і рітейлера в роздрібній торгівлі. В другій панелі конференції, яка була присвячена управлінню ланцюжками поставок, були продемонстровані приклади передового досвіду співпраці постачальника з торгівельною мережею у логістиці, а також розглянуті нагальні проблеми і перспективи розвитку 3PL в Україні.

Такі зустрічі –  це відмінна платформа для обміну досвідом між підприємствами, що працюють в сфері FMCG. Компанія Comarch, як чільний провайдер електронного документообігу у Східній Європі, і надалі активно братиме участь у всіх важливих заходах FMCG сектору в Україні.