НОВИНИ

Всі новини

Comarch відновлює членство в Американській торгівельній палаті в Україні

З початком 2013 року компанія Сomarch в Україні приєдналась до провідних представників міжнародної ділової спільноти, що працюють в Україні та об’єднані Американською торгівельною палатою (АСС).

Американська торгівельна палата в Україні (American Chamber of Commerce in Ukraine) – одна з найактивніших неурядових бізнес-асоціацій України, що працює в інтересах міжнародно-орієнтованої бізнес-спільноти задля покращення ділового клімату та економічної ситуації в Україні. Головними напрямками діяльності Палати є захист прав та інтересів міжнародних інвесторів в Україні, сприяння залученню нових інвесторів на вітчизняний ринок, а також розвиток стабільних, прозорих та справедливих правил ведення бізнесу в Україні та інтеграції України до світового співтовариства.

Поновлюючи своє членство в Палаті компанія Comarch буде брати активну участь в розвитку руху ECR (Efficient Consumer Response – "Ефективна відповідь споживачам"), що має на меті сприяння розвитку торгівельного бізнесу в Україні і функціонуватиме під егідою Американської торгівельної палати в Україні.

Членство в Американській торгівельній палаті надає передусім можливість та комфортні умови для ефективного спілкування та обміну інформацією, а також надійну підтримку з боку впливової бізнес-асоціації.