НОВИНИ

Всі новини

Comarch візьме участь у конференції "FoodMaster-2013 & PrivateLabel"

26 квітня у Києві відбудеться 4-а Всеукраїнська практична конференція «FoodMaster-2013 & PrivateLabel». На форумі зберуться власники і топ-менеджери роздрібних торгівельних мереж, найбільших виробників і дистриб'юторів FMCG-галузі України та сусідніх країн. Компанія Comarch не лише візьме безпосередню участь в цій конференції, але і виступить генеральним IT-партнером заходу.

Зустріч відбудеться у форматі 2-х паралельних тематичних сесій – закупівля брендів (Foodmaster) і закупівля СТМ (PrivateLabel). Аналітика ринку роздрібної торгівлі, підсумки і плани провідних гравців FMCG, практичні інструменти розвитку торгівельного бізнесу та основні критерії успішної роботи з брендовими товарами і товарами СТМ – це лише невелика частина зі всього списку тем, які обговорюватимуть представники чільних компаній України і Росії, а також незалежні експерти і аналітики.

Серед 20 топ-спікерів конференції Comarch представлятиме Олександра Любіченко, бізнес-консультант з EDI-рішеннь. У своїй доповіді під назвою «Практичне використання електронного документообігу», окрім загальної інформації про електронний документообіг, наш фахівець розгляне приклади його використання на практиці з акцентом на проблемних моментах бізнес-процесів, які можна вирішити за допомогою EDI-технологій.

Детальна інформація про конференцію на веб-сторінці організатора.

До зустрічі на «Foodmaster 2013»!