НОВИНИ

Всі новини

Comarch візьме участь у RetailMaster-Day

1 березня в Києві відбудеться всеукраїнська бізнес-зустріч власників і топ-менеджерів торгівельних мереж та їх постачальників – «RetailMaster-Day. Секрети управління в роздрібній торгівлі». Учасниками ділового форуму будуть майже 120 представників торгівельного бізнесу зі всієї України та з-закордону. Компанія Comarch виступила технологічним партнером цього заходу.

Проект, що організований «Ритейл Групп» разом з Trademaster.ua, покликаний зібрати на одному майданчику керівників і топ-менеджерів роздрібних торгівельних мереж та виробників задля ділової дискусії щодо практичних аспектів управління роздрібною торгівлею, а також взаємовідносинами з бізнес-партнерами. Програма зустрічі побудована на основі досвіду «Ритейл Групп» і охопить найважливіші аспекти роздрібної торгівлі: від стратегічного планування до управління ключовими бізнес-процесами – логістикою, маркетингом, персоналом, ІТ, фінансами тощо.

На зустрічі Comarch представлятиме Олександра Любіченко, бізнес-консультант з EDI-рішень. У своїй доповіді вона розповість про розвиток електронного документообігу в Україні, переваги його впровадження, а також детальніше розкриє тему аналізу інформації і додаткових можливостей у роботі з EDI-документами.

Більш детальна інформація про зустріч та реєстрація учасників на веб-сторінці організатора.

До зустрічі на RetailMaster-Day!