НОВИНИ

Всі новини

Дніпропетровський семінар-практикум «Comarch EDI – переваги, доступні кожному!» відбувся

16 жовтня в Дніпропетровську  відбувся черговий семінар-практикум «Comarch EDI – переваги, доступні кожному!». Під час семінару, організованого компанією Comarch, як для представників торгівельних мереж, так і для постачальників, доповідачі зробили акцент на практичних прикладах застосування технології електронного документообігу, які вже реалізовані і успішно функціонують. Нашi фахiвцi також звернули увагу на іншi можливостi оптимізації бізнес-процесів.Головна мета семінару – показати бізнес-партнерам всi переваги, які можна отримати, використовуючи сучасні способи обміну документами і діловою інформацією. Спеціалісти компанії Comarch розповіли про нові, дещо нетиповi, схеми використання EDI-технологій, про різноманітність сфер i напрямкiв, в котрих може бути використана дана технологiя, а також про iнструменти, якi роблять таке використання можливим. Дискусiя не оминула тему переходу українського ринку послуг EDI на повністю безпаперовий документообіг. На завершення семiнару, вже традицiйно, була продемонстрована робота одного із рішень Comarch для електронного обміну даними – веб-застосунок Comarch EDI WEB.

Всі гості семінару мали чудову нагоду поспілкуватись з фахівцями Comarch на лише під час офіційної частини заходу, а й в більш неформальній обстановці, – за чашкою кави чи чаю.

Компанія Comarch і надалі організовуватиме такі зустрічі у різних куточках України, аби ближче спілкуватись зі своїми клієнтами та ділитись найбільш актуальною інформацією щодо електронного обміну даними i можливостей, якi вiн надає. Стежте за новинами від Comarch EDI на нашому інтернет-сайті або ж у facebook.