НОВИНИ

Всі новини

Конференція «FoodMaster-2013 & PrivateLabel» відбулася

26 квітня у Києві в рамках щорічної Національної закупівельної кампанії продуктового рітейлу відбулася вже 4-а Всеукраїнська практична конференція «FoodMaster-2013 & PrivateLabel». Цього разу форум зібрав більше 220 топ-менеджерів – представників найбільших роздрібних торгівельних мереж України та сусідніх держав, а також провідних компаній-постачальників товарів FMCG.

На конференції спеціалісти різних галузей спробували спрогнозувати, що стане запорукою успішного бізнесу торгівельних мереж і виробників та без чого буде неможливим його подальше якісне зростання.

Серед 20 топ-спікерів заходу Comarch представляла Олександра Любіченко, бізнес-консультант з EDI-рішеннь. У своїй доповіді під назвою «Практичне використання електронного документообігу», окрім загальної інформації про електронний обмін даними, наш фахівець навела практичні приклади використання EDI-технологій, які допомогли компаніям вирішити проблемні моменти бізнес-процесів.

Наприклад, впровадження в роботу базової функції Comarch EDI – автоматизації документообігу, обробки та перевірки документів – дозволили клієнту скоротити час обробки документів з 271 години до 38 і заощадити 2330 листів паперу.

Ознайомитись з презентацією Олександри Любіченко «Практичне використання електронного документообігу» можна за цим посиланням.