НОВИНИ

Всі новини

Нова функція веб-застосунку Comarch EDI – експорт даних до Microsoft Excel

26 вересня до веб-застосунку Comarch EDI була впроваджена довгоочікувана функція експорту даних до програми Microsoft Excel. Відтепер користувачі системи зможуть без зайвих кліків перенести інформацію з EDI-замовлення у таблиці Excel.

Це удосконалення – насамперед додаткова перевага для наших клієнтів, користувачів веб-застосунку, і воно було проведене на їхнє прохання, що є ще одним показником гнучкості та масштабованості платформи Comarch EDI.

До Excel експортується лише та інформація, яка міститься в замовленні, хоча, в деяких випадках (наприклад, найменування товару торгівельної мережі Метро) підтягуються також дані, яких у файлі немає, але їх можна побачити, переглядаючи документ у веб-інтерфейсі програми.

Експорт відбувається згідно з одним загальним шаблоном, який містить всі допустимі стовпці. Тому в залежності від торгівельної мережі, від якої прийшло замовлення, частина полів може залишитись пустою. Також можливо експортувати декілька документів до архіву Excel.

Вже найближчим часом користувачі веб-застосунку Comarch EDI зможуть експортувати дані і з документів DESADV (повідомлення про відвантаження).