НОВИНИ

Всі новини

Семінар для постачальників мережі супермаркетів «Велика кишеня» відбувся

30 січня відбувся семінар, організований мережею супермаркетів «Велика кишеня» за участю EDI-провайдера COMARCH на тему: Впровадження та організація системи електронного обміну юридично значущими документами з мережею супермаркетів «Велика Кишеня».

Мета семінару продемонструвати переваги роботи з електронними документами через EDI-провайдера, навчити обходитись без паперового документообігу, первинних бухгалтерських документів та податкових накладних, на користь електронних документів з електронним цифровим підписом, надання інформації про електронний обмін юридично значущими документами з мережею супермаркетів «Велика Кишеня».

Семінар зібрав більше 100 учасників, серед яких найбільші виробники та постачальники товарів України - Сандора, Біокон, Алан, Житомирський м'ясокомбінат, Мільвіль і багато інших. Захід відкрив ІТ-Директор «Рітейл Груп» Рябченко Євген. Виступили на семінарі так само Матвєєв Олег, начальник управління сертифікації ключів інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів, Софія Флінта, консультант рішення електронного докумeнтообігу, Comarch EDI і Олег Бетехтін, генеральний директор IFin.

Вже сьогодні Ви можете підключитись до юридично значущого документообігу з торгівельною мережею «Велика Кишеня»!

Для отримання більш детальної інформації, а також для підключення до юридично значущого документообігу з торгівельною мережею «Велика Кишеня»  прохання звертатися в нашу службу технічної підтримки за тел: 0-800-300-142, e-mail:edi@comarch.com.ua