НОВИНИ

Всі новини

Семінар-практикум «Comarch EDI – переваги, доступні кожному!» у Львовi відбувся

26 червня у Львові відбувся черговий семінар-практикум «Comarch EDI – переваги, доступні кожному!». Під час семінару, організованого компанією Comarch, як для представників торгівельних мереж, так і для  постачальників, доповідачі зробили акцент на практичних прикладах застосування технології електронного документообігу, які вже реалізовані і успішно функціонують. Нашi фахiвцi також звернули увагу на іншi можливостi оптимізації бізнес-процесів.

Головна мета семінару – показати бізнес-партнерам всi переваги, які можна отримати, використовуючи сучасні способи обміну документами і діловою інформацією. Спеціалісти компанії Comarch розповіли про нові, дещо нетиповi, схеми використання EDI-технологій, про різноманітність сфер i напрямкiв, в котрих може бути використана дана технологiя, а також про iнструменти, якi роблять таке використання можливим. Дискусiя не оминула тему розвитку українського ринку послуг EDI, способів підключення і впровадження різних типів електронних документів, а також актуальні проблеми і вимоги до схем, які працюють в «стандартному» режимі (тобто до схем, які широко застосовуються в проектах EDI). На завершення семiнару, вже традицiйно, була продемонстрована робота одного із рішень Comarch для електронного обміну даними – веб-застосунок Comarch EDI WEB.

Всі гості семінару мали чудову нагоду поспілкуватись з фахівцями Comarch на лише під час офіційної частини заходу, а й в більш неформальній обстановці, – за чашкою кави чи чаю.

Компанія Comarch і надалі організовуватиме такі зустрічі у різних куточках України, аби ближче спілкуватись зі своїми клієнтами та ділитись найбільш актуальною інформацією щодо електронного обміну даними i можливостей, якi вiн надає. Стежте за новинами від Comarch EDI на нашому інтернет-сайті або ж у facebook.