НОВИНИ

Всі новини

Семінар з EDI у Києві

29 травня в Києві відбувся семінар, присвячений EDI-технологіям, який організувала компанія Comarch разом з торгівельною мережею REAL.

Захід розпочався з короткої доповіді координатора EDI-проектів торгівельної мережі REAL Юлії Осовської щодо проекту EDI, який впроваджується в торгівельній мережі. Вона розповіла про причини переходу на електронний документообігу і його переваги у співпраці рітейлера та постачальників, а також про очікувані етапи реалізації проекту.

Увага учасників семінару головним чином була закцентована на загальній інформації щодо обміну електронними документами (разом з тим і в контексті документообігу з торгівельною мережею REAL): з чого починається і як працює EDI, способи підключення, типи електронних документів, переваги EDI-технологій тощо; також були запрезентовані широкі можливості розвитку проектів у сфері електронного документообігу.

Учасники семінару мали можливість краще ознайомитися з широким вибором систем Comarch EDI, які компанія Comarch пропонує при впровадженні і розвитку проектів електронного документообігу. Як під час доповідей, так і в перервах гості ставили безліч питань, а також ділилися своїми думками, спілкуючись з представниками компанії-провайдера Comarch і  торгівельної мережі REAL. Під час спеціального workshop’у учасникам семінару продемонстрували найшвидший і найпростіший спосіб підключення до електронного документообігу: Comarch EDI WEB.

Без сумніву, гостям семінару було дуже цікаво особисто поспілкуватись як з представниками торгівельної мережі Real, так і зі співробітниками компанії-провайдера, присутніми на цьому заході.

Ознайомитися з матеріалами семінару