НОВИНИ

Всі новини

Запровадження Comarch EDI в компанії Sanofi-Aventis

Comarch и Sanofi-Aventis Sp. z o.o. підписали довгострокову угоду щодо впровадження і обслуговування системи Comarch EDI, яка забезпечуватиме документообіг між фармацевтичною компанією і дистриб`юторами.

«Ця угода дозволить нам удосконалити логістичні процеси. Хоча підприємства фармацевтичної галузі одними з перших почали використовувати технологію EDI, до цього часу все це виглядало не дуже автоматизовано – дані передавали за допомогою дискет і по телефону. Завдяки впровадженню Comarch EDI буде налагоджено прямий зв'язок між ERP-системою Sanofi-aventis і дистриб'юторами без необхідності залучення до цих процесів людей», – розповіла Барбара Партика, Logistic Manager,                         Sanofi-Aventis Sp. z o.o.

Проект розпочнеться з налаштування обміну замовленнями, рахунками-фактурами і каталогом товарів. Наступному етап передбачає повну відмову від паперових рахунків і перехід до використання їх електронного еквіваленту. А завдяки застосунку Comarch EDI   E-invoicing електронні рахунки-фактури будуть не лише зберігатися в безпеці, а й з урахуванням всіх вимог чинного законодавства.

Comarch EDI – це комплексна система, яке щоденно опрацьовує тисячі електронних документів для компаній у всьому світі. Платформа побудована на технології EDI (Electronic Data Interchange – електронний обмін даними)  і дозволяє оптимізувати складні бізнес-процеси, а також значно скоротити витрати підприємства, зважаючи на відмову від обробки паперових документів.

Sanofi – це на сьогодні найбільша фармацевтична компанія Європи і одна з напотужніших у світі. На неї працює більше 100 тисяч співробітників в більш ніж 100 країнах світу.