НОВИНИ

Всі новини

Сomarch на 3-ому семінарі-практикумі «EDI – можливості для Рітейла і Постачальника»

6 вересня компанія Сomarch взяла участь в 3-ому семінарі-практикумі на тему «EDI – можливості для Рітейла і Постачальника», який відбувся в центральному офісі компанії ТОВ «Фудмаркет» (роздрібна мережа «Велика Кишеня»). До заходу, який організували та провели спільно з торгівельною мережою та провайдерами EDI, залучили також представників виробників, дистриб’юторів і постачальників. Головною мета семінару – поділитися знаннями про технологію електронного документообігу (EDI) і можливості, які вона надає, підкріплюючи теорію конкретними прикладами з  досліджень незалежних аналітичних компаній і досвіду реальних користувачів.

В своїх доповідях представники компанії Comarch розповіли яким чином та скільки фінансових засобів може заощадити підприємство, відмовившись від обміну паперовими документами, замінивши його на повноцінний електронний документообіг: починаючи від створення електронного документу, закінчуючи його зберіганням (доповідь «Арифметика з EDI» Діани Зімарєвої, Бізнес консультанта по рішенням Comarch EDI), а також про способи розвитку проекту EDI, а саме – користуючись якими методами та інструментами можливо примножити переваги, котрі надає впровадження електронного обміну даними (доповідь «Магія великих чисел в EDI» Олександри Любіченко, Бізнес консультанта по рішенням Comarch EDI )

Крім того, спеціальні гості семінару: Юлія Сташенко і SAVSERVICE – Іван Краєвський, поділилися досвідом впровадження EDI в компаніях, які вони представляють. На прикладах «з життя» вони детально розповіли про переваги впровадження електронного документообігу в бізнесі, про різноманітні нюанси, і що найважливіше, – про отриману вигоду.

Учасникам семінару мали можливість поставити різноманітні запитання, як представникам мережі, так представникам провайдерів, а також дізнатися думки інших користувачів EDI.

Такі семінари приваблюють велику кількість постачальників, які бажають отримати нову, корисну інформацію з перших рук. «Живим» спілкуванням зацікавлені не тільки великі компанії, а й середні та малі підприємства. Для усіхних це чудова можливість вести прямий діалогу і з торгівельною мережою, і з провайдерами, і з реальними користувачами, а також, отримати цінні знання, які допоможуть максимально ефективно використовувати можливості EDI-технології. Цього разу гості дізналися більш докладно про те, як EDI впливає на роботу різних відділів компанії і які можливості надає сучасний документообіг для різних сфер діяльності підприємства: окрім роботи з торгівельними мережами, це взаємодія з логістичними, фінансовими установами та дистибьюторами.

Серед засобів, здатних примножити вигоди від впровадження EDI, на семінарі були представлені кілька рішеньна базі платформи Comarch EDI: Comarch EDI Financing (фінансові транзакції), Comarch EDI Tracking (моніторинг обробки документів), Comarch EDI E-invoicing (архівація електронних документів та обробка електронних документів з ЕЦП) і Comarch EDI Reporting (звітність та аналіз даних, що передаються в електронних документах).

Приємним бонусом, який неабияк заохочував до практичного використання отриманих знань учасників семінару (постачальників Торгівельної Мережі «Велика Кишеня»), стала надана компанією Comarch знижка. Більш того, компанія Comarch прийняла рішення надати знижку кожному, хто підключиться до торгівельної мережі «Велика Кишеня» через платформу Comarch EDI протягом поточного місяця.