НОВИНИ

Всі новини

Запрошуємо на наш вебінар How to Navigate E‑Invoicing Postponements (за участі PwC)!

Приєднуйтесь до нас на вебінарі How to Navigate E‑Invoicing Postponements, який відбудеться 8 травня і допоможе Вам швидко ознайомитись із постійними змінами у сфері електронного документообігу та електронної звітності у Польщі, Франції, ОАЕ, Бельгії, Іспанії та Малайзії!

Останні місяці здивували нас численними змінами в термінах впровадження нормативних актів щодо обміну електронних рахунків-фактур і електронної звітності. Від перенесених дат до коригування технічних вимог, у 2023 році ландшафт EDI зазнав трансформацій, наслідки яких досі відчувають у своїй діяльності підприємці в багатьох країнах.

Як зорієнтуватися в новій реальності та краще зрозуміти, що станеться з обов’язковим електронним документообігом у найближчі роки? На це і багато інших питань дадуть відповіді EDI-експерт Comarch Rafał Trojanowski та спеціально запрошена гостя з PwC Ellen Cortvriend!

Зареєструйтесь на вебінар Comarch за участі PwC, і почніть підготовку до майбутніх змін вже зараз!

Під час вебінару ми представимо глобальні оновлення останніх нормативних актів в ряді країн і допоможемо Вам підготувати стратегію їх впровадження. Наші експерти також розвіють будь-які сумніви під час сесії запитань та відповідей.

Подайте заявку на участь у вебінарі вже сьогодні, щоб приєднатися до експертів з EDI – Rafał Trojanowski та Ellen Cortvriend – 8 травня о 10:00 за центральноєвропейським часом!

Посилання для реєстрації Ви знайдете тут